Tarieven

Brochures/flyers Het tarief voor het schrijven en eventueel reproduceren van uw brochure of flyer is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid reproducties. In een gesprek inventariseren wij eerst wat u precies wilt. Daarna sturen wij u een offerte.

Bijlessen Voor bijlessen in de Nederlandse taal rekenen wij € 25,00 (excl. BTW, incl. intakegesprek en voorbereiding lessen) per lesuur.

Correcties Bedrijven en particulieren die hun bestaande teksten laten corrigeren, betalen   € 0,03 per woord. Het minimumtarief bedraagt € 20,00. Abonnement: € 150,00 per maand tot 10 pagina's, € 290,00 per maand tot 20 pagina's. Zie ook onze speciale studenten- en starterskorting. (Alle tarieven excl. BTW.)

Interviews, artikelen, nieuwsbrieven en overige teksten Voor interviews, artikelen, nieuwsbrieven en overige teksten geldt een uurtarief van € 67,50 (excl. BTW), inclusief afstemmen en één correctieronde.

SEO (Search Engine Optimization): Wij zorgen voor de juiste keywords waardoor uw website gemakkelijk gevonden wordt. Tarief is afhankelijk van de grootte van uw website en kan eenmalig of op basis van een abonnement bepaald worden.

Studenten- en starterskorting Voor studenten en startende ondernemers die teksten laten corrigeren, hanteren wij een verlaagd tarief. Voor studenten geldt geen minimumtarief, zij krijgen 20% korting. Startende ondernemers: het 1e jaar 15%, het 2e jaar 10% en het 3e jaar 5% korting.

Social media Wij onderhouden uw Twitter-, Linked In-  en Facebookaccount en sturen tweets en berichten voor u op contractbasis vanaf € 25,00 per maand (excl. BTW).

Vertalingen Het tarief voor vertalingen is afhankelijk van de taal waarin u uw tekst wilt laten vertalen. Het starttarief is € 0,15 per woord (excl. BTW). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Websites Voor het schrijven van teksten voor websites geldt het uurtarief van € 67,50 (excl. BTW). Het beheer van uw teksten doen wij op basis van een abonnement. Starttarief € 35,00 (excl. BTW) per maand. Aanpassingen € 0,11 per woord (excl. BTW) als u zelf de tekst aanlevert. Voor door ons geschreven aanpassingen geldt het uurtarief van  € 67,50 (excl. BTW).