Diensten

Brochures/flyers Samen met u maken we een beschrijving van uw bedrijf, product, of dienst. Wij houden hierbij rekening met uw marketingconcept. De reproductie van brochures en flyers kunnen wij ook voor u laten uitvoeren.

Bijlessen Niet alle scholen verzorgen bijlessen voor kinderen. Gaat het moeizaam met de Nederlandse taal? Wij helpen uw kind bij u of bij ons aan huis door samen extra te oefenen met spelling, grammatica, tekstverklaring, dictee, samenvattingen en literatuur. Van lagere school t/m VWO.

Correcties U heeft zelf een tekst geschreven, maar u twijfelt aan de juistheid? Wij kijken uw teksten na en corrigeren deze zorgvuldig. De tekst wordt beoordeeld op zinsbouw, grammatica, huisstijl, doelgroep, effect en functionaliteit. Voor studenten hanteren wij speciaal gereduceerde tarieven.

Interviews/artikelen U wilt een leuk interview of artikel aanbieden aan een krant, tijdschrift of dit plaatsen in uw personeelsblad? Wij maken een pakkende en boeiende tekst voor u. Indien gewenst inclusief foto's.

Nieuwsbrieven Met nieuwsbrieven per post of e-mail zorgt u voor klantenbinding. Deze berichten moeten er natuurlijk uitstekend verzorgd uitzien. Uw nieuwsbrief is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij schrijven graag uw nieuwsbrieven.

Social media U wilt graag netwerken en meer bekendheid geven aan uw bedrijf en bezigheden? Dan zijn Twitter, LinkedIn en Facebook ideale media om contacten te onderhouden en een nieuwe klantenkring aan te boren. Wij zoeken gericht naar volgers  en versturen tweets en facebookberichten voor bedrijven.

Vertalingen U wilt uw bedrijf profileren in het buitenland? Tekstbureau Westland is tevens een vertaalbureau. Professionele vertalers zorgen voor een perfect vertaalde tekst van uw website, folder(s), nieuwsbrieven, advertenties en interviews.

Websites In overleg met uw ontwerper schrijven en beheren wij de content van uw website.

Tekstbureau Westland garandeert vertrouwelijk om te gaan met uw gegevens.

Onze Algemene voorwaarden krijgt u op verzoek toegestuurd.

Disclaimer: Tekstbureau Westland is niet aansprakelijk voor juridische gevolgen die voortvloeien uit uw tekst(en)/content en/of door Tekstbureau Westland bewerkte, gecorrigeerde en/of vertaalde tekst(en)/content.